ZZ Dats iegūst IKT nozares balvu Platīna pele

Šodien, 2 decembrī norisinājās LIKTA konference “Digitālais kompass”, kuras laikā tika pasniegtas arī IKT nozares balvas Platīna Pele.

Sadaļā Sistēmas par labāko tika atzīts Nacionālā veselības dienesta pasūtītais digitālā Covid-19 sertifikāta risinājums, kuru izstrādāja SIA ZZ Dats sadarbojoties ar apakšuzņēmējiem SIA Kleintech Services un SIA Mobilly.

ZZ Dats direktors Edžus Žeiris saņemot balvu uzsvēra dažas lietas: “Risinājums kļuvis par vienu no biežāk lietotajiem sabiedrībā. Projekta izstrādē bija vairāk kā 2 iesaistītie, lielu lomu spēlē sabiedrība, lai risinājumu uztaisītu ātri un kvalitatīvi. Patiess prieks, ka risinājums strādā un izmanto visi. Papildus ieguvums ir arī tas, ka risinājums mazina digitālo plaisu sabiedrības IT zināšanās.  Vēlos pateikt arī PALDIES ģimenēm, par to, ka atbalstīja visus iesaistītos darbiniekus, jo risinājuma izstrāde prasīja daudz darba stundu.”

Citi raksti

Piesakies Ēnu dienai ZZ Dats 

No 2024. gada 1. līdz 18. martam jauniešus, kuriem interesē darbs IT nozarē, aicinām pieteikties Ēnu dienai ZZ Dats komandā.