5 ieguvumi ārkārtas situācijas laikā

Mūsdienu neprātīgais temps bija padarījis mūsu dzīvi par nogurdinošu. Pavasaris atnāca ar dažādiem izaicinājumiem un piespiedu kārtā mums bija jāatvelk elpa un jāpaņem pauze no lielā ikdienas skrējiena.

Mēs sapratām, ka ir vērts koncentrēt savu laiku un enerģiju uz lietām, kuras mēs varam kontrolēt, tāpēc padalīsimies ar 5 ieguvumiem ārkārtas situācijas laikā un centīsimies pielietot arī turpmāk.

Efektivizēt laiku organizējot tiešsaistes sapulces. Lai arī kā mums patiktu tikties klātienē ar saviem partneriem un klientiem, mēs ļoti novērtējam video sapulču rīkus, tādējādi ietaupot laiku. Organizējam sapulces ar 200 klientiem vienlaicīgi, lai izrunātu sistēmas jaunumus tiešsaistē.

Arī mēs izmantojam šo laiku, lai iemācītos kaut ko jaunu. Kolēģis divu mēnešu laikā pusdienu pārtraukumos iemācījās jaunu klavieru skaņdarbu.

Biežāk sazvanāmies ar draugiem un radiem. Šajā laikā vairāk kontaktējamies ar saviem draugiem un ģimeni nekā iepriekš. Kolēģe iemācīja vecvecākiem sarunāties caur Whatsapp video zvanu. Pateicoties mūsdienu iespējām interneta tehnoloģijās, daudzi cilvēki ir spējuši atjaunot saikni ar saviem mīļajiem tiešsaistē.

Esam tuvāk saviem mīļajiem. Kolēģis komentē: “Milzīgs pluss, ka esmu mājās un kaut fonā, bet varu piedzīvot kā dēls ikdienā aug. Varu brīžiem arī palīdzēt sievai. Kopumā ģimene ir laimīgāka un stiprāka, ja visi esam kopā :)”.

Pavadām vairāk laika ar saviem mājdzīvniekiem un viņi ir mazāk vientuļi. #paliecmājās laikā mājdzīvnieki ir mūsu lielākie palīgi darbā un protams atpūtas brīžos.

Paturi prātā un iespējams arī Tu šos ieguvumus ieviesīsi savā ikdienā.

Citi raksti

Piesakies Ēnu dienai ZZ Dats 

No 2024. gada 1. līdz 18. martam jauniešus, kuriem interesē darbs IT nozarē, aicinām pieteikties Ēnu dienai ZZ Dats komandā. 

Darbam starptautiskajā tirgū “ZZ Dats” izveido jaunu zīmolu WNTR TECH

Darbam starptautiskajā informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) tirgū SIA “ZZ Dats” izveidojis jaunu zīmolu WNTR TECH. Tādējādi vienam no Latvijā vadošajiem uzņēmumiem IKT risinājumu un elektronisko pakalpojumu izpētes un izstrādes jomā būs plašākas iespējas savus risinājumus un kompetenci piedāvāt citās valstīs.